Minecraft Galtvort Harry Potter
Galtvort er gjenskapt i Minecraft.

Annonse


Brukte syv år på dette Minecraft-prosjektet – lanseres om få uker

Verden har vært vitne til mange ambisiøse Minecraft-prosjekter de siste årene og prosjektet som omtales i denne saken tilhører det øvre sjiktet på ambisjonsskalaen.

Mod-teamet Floo Network har nemlig gjenskapt Harry Potter-universet på innsiden av Minecraft. Det vil snart være mulig å besøke Minecraft-utgaven av Galtvort – en gigantisk konstruksjon med et ekstremt høyt detaljnivå.

Harry Potter-RPG

Men det er ikke bare for syns skyld at Floo Network har skapt dette. Nei, de erfarne mod-entusiastene har skapt et Harry Potter-univers som lever.

Her kan du ta delta i et rollespill som involverer «puzzles», oppdrag, kjøp og salg i Diagonallmenningen, flying over rumpeldunkbanen og bosskamper. Det er også fullt av NPC-er som vil leve side om side med deg.

Annonse


Gratisversjon lanseres i januar

Det er foreløpig ikke annonsert en offisiell lanseringsdato, men ifølge Floo Network vil det bli lansert en gratisversjon i slutten av januar.

For å virkelig få en smak av hvordan dette spillet, som er på innsiden av Minecraft, vil fungere, må du se denne traileren:

Kilde:
Eurogamer

Annonse