grand-theft-auto-iv-steam
Grand Theft Auto IV er ikke lenger mulig å kjøpe på Steam, selv om siden er oppe.

Annonse


GTA 4 er ikke lenger mulig å kjøpe på Steam, og det er Microsofts skyld

Rockstar Games sitt fjerde spill i Grand Theft Auto-serien er ikke lenger mulig å skaffe på Steam etter en endring de siste dagene. Siden er fremdeles oppe, men det er umulig å kjøpe det eller å gi det bort som gave.

Det er vanskelig å vite hvorfor spillet ikke lenger kan kjøpes, og Rockstar har selv ikke kommentert hvorfor det er slik – heller ikke har de besvart henvendelser.

Oppdatert, 21:18:

Det er nå kjent at Windows Live er årsaken til at GTA 4 ikke lenger er tilgjengelig på Steam. Problemet med Windows Live er at det ikke lenger er et støttet rammeverk for nettspilling.

Annonse


“Det er ikke lenger mulig å skape nøklene som trengs for å selge den nåværende versjonen av spillet”, lyder det fra Rockstar med hint om en ny versjon.

Kilde:
USGamer

https://twitter.com/Nitomatta/status/1215714216608272384

Spekulasjonene dreier seg hittil om at spillet ikke kan kjøpes på grunn av musikklisenser. I 2018 ble det nemlig meldt at spillet mister en rekke sanger fra radioen på grunn av utgåtte lisenser, men da ble dette enkelt tatt hånd om gjennom en oppdatering.

GTA IV har interessant nok heller ikke dukket opp på Rockstar Games sin egne plattform ennå, så om du ikke eide det fra før av så må du enten bruke konsoll eller kjøpe det gjennom tredjeparter med Steam-kode.

Det kan for alt vi vet også dreie seg om en remake av noe slags som er på vei. Vi tviler, men det er lov å håpe.

Kilde:
PCGamesN

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse