iphone-xs-xr-smart-battery-case2-1280x720
Apple erstatter det smarte batteridekselet ditt til iPhone XS, XR dersom du har problemer med det.

Annonse


Apple erstatter disse gratis: har ditt batterideksel til iPhone XS eller XR blitt dårlig?

Apple har satt i gang et erstatningsprogram for de smarte batteridekslene som har vært mulig å kjøpe til iPhone XS (vanlig og Plus) i tillegg til iPhone XR etter at det har blitt oppdaget ladeproblemer med smartdekslene.

Plages av forskjellige problemer

Beskjeden er klar: om du opplever det som er beskrevet så behøver du bare å gå til et av Apples sertifiserte forhandlere for å få produktet erstattet av et nytt.

Og det som er beskrevet er at enkelte av dekslene kan ha problemer med å lade til tross for å være koblet opp mot en strømforsyner. Alternativt kan det dreie seg om at dekselet ikke gjør sin primære oppgave med å lade opp telefonen din.

Modellene som er påvirket skal ifølge Apple ha blitt produsert mellom januar og oktober i fjor. Detaljene kan du lese på Apples nettside her, blant annet lover selskapet å kvitte seg med det defekte produktet på miljøvennlig vis.

Kilder:
The Verge
Apple

Annonse


Annonse


Annonse