Xbox Series X
Xbox Series X lanseres senere i år.

Annonse


Du må vente lenge på eksklusive Xbox Series X-spill

Xbox Series X lanseres før jul i år, men hvis du hadde gledet deg til å spille eksklusive titler fra Xbox Games Studios umiddelbart etter lansering, må du nå forberede deg på å bli skuffet.

Vil gi Xbox One-kunder følelsen av at de har gjort en god investering

Xbox Game Studios-sjef Matt Booty kan nemlig avsløre at alle spill som kommer fra studioet i år, også vil fungere på dagens Xbox One-konsoll.

– Når vårt innhold kommer ut i løpet av neste år, og året etter, vil alle våre spill – akkurat som på PC – fungere på vår familie av enheter. Vi ønsker å forsikre oss om at dersom noen investerer i før Xbox før Series X kommer, skal de føle at de har gjort en god investering. Vi er forpliktet til å levere innhold også til disse kundene, sier Booty i et intervju med MVC.

Kan friste med Halo: Infinite, men…

Hele poenget med ekslusive lanseringstitler er å gi kunder en grunn til å kjøpe den nye konsollen. Slike titler vil altså ikke komme før neste år, og muligens ikke før slutten av neste år.

Annonse


Les også: Maskinvaresjef for Xbox Series X: – Hvorfor er folk så nysgjerrige på spesifikasjoner så tidlig?

Booty legger imidlertid til at Microsoft bruker Halo: Infinite for å vise frem hva Series X er kapabel til å yte. Men som vi alle vet vil dette spillet også være tilgjengelig på Xbox One.

PS5 med foreløpig ett lanseringseksklusivt spill

Fra Sony er det foreløpig annonsert én PS5-ekslusiv tittel, nemlig Godfall. Helt eksklusiv er den dog ikke, ettersom spillet også kommer til PC. Men hvis du vil spille Godfall på konsoll, er PS5 den eneste muligheten du får.

Det spekuleres også i sjansen for at Sony vil lansere Horizon Zero Dawn 2 som en lanseringseksklusiv tittel, men dette er foreløpig ikke bekreftet.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse