xboxseriesx-e1576208447459
Det er ingen tvil om at Xbox Series X blir en heftig oppgradering fra Xbox One, men maskinvaresjefen lurer på hvorfor folk er så nysgjerrige så tidlig i prosessen.

Annonse


Maskinvaresjef for Xbox Series X: – Hvorfor er folk så nysgjerrige på spesifikasjoner så tidlig?

Maskinvaresjefen i Xbox Series X-prosjektet har tatt til Twitter for å få svar på det han lurer skikkelig på: hvorfor er folk så ivrige med å finne ut av hva slags spesifikasjoner et produkt har så lenge i forveien?

Mange grunner til nysgjerrighet

Kampen om å ha de beste spesifikasjonene har blitt tilspisset som aldri før, og særlig er folk ute etter å kartlegge potensielle forskjeller i spesifikasjonene til Xbox Series X og PS5 som begge lanserer senere i år.

For oss er ikke nysgjerrigheten noen stor overraskelse, men for David Prien i Microsofts Xbox er det annerledes: folk har mast på ham daglig om spesifikasjoner på den kommende Xbox-konsollen siden sist E3. Selv foretrekker han at prosessen er som å gå på kino – han ønsker ikke å eksponere seg selv for spoilere i forkant.

Og argumentene er at alt fra man ønsker å vite hva slags potensial fremtidige spill kan ha, og at man er på et stramt budsjett som kan bety at man må velge “riktig” konsoll.

Annonse


Andre setter rett og slett pris på underholdningsverdien som er i å spekulere og sammenligne, mens andre bruker opplysningene til “trash talk”.

Prien skriver i en Twitter-melding at han har opplevd å bli kalt “drittsekk” under årets CES fordi han ikke ønsket å svare på spørsmål om spesifikasjoner på Xbox Series X.

Har spesifikasjonene mye å si for om du kjøper Xbox Series X eller PS5?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse