airpower-zagg-lading-iphone-airpods-apple-watch
Zagg jobber med et AirPower-alternativ som skal selges under Mophie-merket senere i år.

Annonse


Zagg jobber med erstatter for AirPower, du skal kunne lade hvor som helst på ladematta

Morselskapet til Mophie, Zagg, bekrefter overfor Bloomberg at de er i prosessen med å utvikle en ladematte som har egenskaper som Apples kansellerte AirPower – med en stor fordel i at disse skal kunne lade flere av enhetene dine samtidig, og at du ikke trenger å ta hensyn til nøyaktig hvor på ladeplata du legger enheten din.

Kan den lade Apple Watch?

Et viktig spørsmål men som man ikke har svar på enda er hvorvidt Zagg har intensjon om at laderen skal fungere for Apple Watch. Alternativet er altså at den kun er Qi-aktivert, noe som ikke vil tillate for lading av Apples smartklokke.

Som kjent så var det altså denne problemstillingen som skapte hodebry for Apple: det var problematikk forbundet med å pakke inn teknologi som overlapper hverandre.

Lanseres i år, ifølge Zagg-sjef

Zagg sin versjon av AirPower vil markedsføres under Mophie-varemerket hvor de allerede har flere produkter. Er det en ulempe til disse så er det stort sett at enhetene man ønsker å lade må plasseres hensynsfullt på matta for at den skal ta til seg strøm.

Annonse


Selskapet bekreftet dessuten at de jobber med et system som kan lade enheter med lengre avstand i mellom, men at denne teknologien fremdeles er mange år unna. AirPower-alternativet derimot skal ikke være så langt unna – Zagg er i prosessen med å motta tilbakemeldinger på det nye produktet, og det er ventet at den lanseres senere i år.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse