ios-11-app-store-1280x720
Apple rapporterer tidenes beste App Store-salg på én dag: nemlig første nyttårsdag.

Annonse


Aldri har det blitt solgt for så mye på en dag – App Store med rekord første nyttårsdag

I dag meldes det av Apple at de nådde rekord for inntjening isolert til én dag: folk brukte 386 millioner dollar første nyttårsdag i år. Det meldes til å være 20 prosent mer enn året før, og kommer i tillegg til en annen rekord som gjelder inntjeningen i perioden mellom jul og nyttår, der de totalt solgte for 1,42 milliarder dollar.

Skal satse enda større i 2020

Av samme pressemelding fremgår det at utviklere har tjent 155 milliarder dollar siden App Store-lanseringen i 2008. En kvart av denne summen ble oppnådd i 2019, noe som taler for en enorm vekst de siste årene. Apples krav om en bit av kaken utgjør et av selskapets viktigste inntektskilder i tjenestesektoren deres.

De var ikke like detaljerte i opplysningene om andre deler av deres tjenestesegment, men kunne blant annet nevne at over halvparten av Apple Music-brukere har dratt nytte av sangtekstfunksjonen man ble introdusert til i iOS 13.

For Apple News gjelder det at man har over 100 millioner aktive brukere på plattformen, og Apple unngår å nevne Apple News+ i denne sammenheng.

Annonse


Samtlige av selskapets tilbud i tjenestesegmentet skal satses mer på i 2020, går det frem av pressemeldingen.

Kilde:
9To5Mac

Annonse


Annonse


Annonse