gopro_karma_pete_archer-1280x720
GoPro Karma har hatt problemer med å fly siden nyttår.

Annonse


Nå kan du fly denne GoPro-dronen igjen

Oppdatert 14. januar kl. 12:43: GoPro har nå lansert en oppdatering som retter problemene som er omtalt i denne saken. Oppdateringen skal gjøre det mulig å fly Karma-dronen igjen etter feilen som oppstod etter nyttår.

Original artikkel kan leses under:

Det viser seg at Star Wars Jedi: Fallen Order og WWE 2K20 ikke er alene om å oppleve bugs direkte knyttet opp mot årsskiftet. Eiere av GoPro Karma har siden nyttår slitt med å få dronene sine opp i lufta i det som mistenkes å være resultatet av en GPS-bug.

Har ikke kunnet fly siden nyttår

I et blogginnlegg skriver GoPro at de har oppdaget hvor feilen ligger og at de er i prosessen med å teste en oppdatering som tar sikte på å rette opp i feilen. Feilrettingen skal finne sted i løpet av én uke, forteller selskapet.

Annonse


Flere Karma-eiere har hatt det svært trøblete med å få dronen til å fly i det hele tatt siden nyttår, med feilmeldinger som spesifikt har påpekt dårlig GPS-signal og kalibreringsfeil. GoPro kan endelig bekrefte: feilen skyldes at man ikke har klart å koble til en ny oppdatering av Verdens magnetiske modell, WMM.

Karma ble aldri suksessen GoPro hadde håpet på – med svake salgstall og problemer som nettopp dette. Resultatet har vært at arbeidet med dronen har blitt mer ressurskrevende enn antatt, men selskapet har lovet å støtte dronen en stund fremover til tross for at den ikke lenger selges.

Her kan du lese blogginnlegget til GoPro.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse