MSI Aegis Ti5
Aegis Ti5 skiller seg i hvert fall ut fra mengden.

Annonse


Er du villig til å betale 35 000 kroner for denne PC-en?

MEG Aegis Ti5 fra MSI er en maskin som ikke ligner på noe annet vi har sett.

MSI: – Raskere enn 4G og kablet nett

Den har et futuristisk robotaktig design, og MSI hevder at dette vil bli «markedets første 5G-kompatible skrivebordsmaskin». Ifølge MSI kan PC-en tilby nettverkshastigheter som er raskere enn både 4G og kablede nettverk (MSI oppgir hastigheter på opptil 10Gbit/s). Hvis man har tilgang til et pålitelig 5G-nettverk skal det altså ikke være noe problem å spille via 5G-nettet.

OLED-panel holder deg oppdatert

Aegis Ti5 kommer også med noe MSI kaller «Gaming Dial» – en OLED-skjerm på fronten av maskinen. Denne viser sanntidsinformasjon om ytelsen, viser deg varsler og til og med lar deg få et værvarsel på skjermen.

Ved hjelp av «Gaming Dial», kan du også styre noen sentrale PC-funksjoner uten å måtte grave i innstillingspaneler. Dette inkluderer muligheten til å endre spillytelsen og overvåke systeminformasjon.

Annonse


Saken fortsetter under bildet.

Spesielt design

Men tilbake til designet: som du ser på bildet over, sitter maskinen plassert på en skjermfotlignende gjenstand. MSI har valgt å gå for en slik løsning fordi det tillater bedre gjennomtrekk av luft, noe som igjen fører til mindre risiko for overoppheting. Forhåpentligvis bidrar dette til å gjøre maskinen stillegående.

Svikter ikke på innsiden

Hva får du på innsiden? Tom’s Hardware har snakket med MSI, og selskapet antyder at det vil være mulig å utstyre Aegis Ti5 med både nyeste 10. generasjons Intel Core i9, Nvidia RTX 2080 Ti og 128 GB RAM. Utover dette er de endelige spesifikasjonene fortsatt ukjent.

Lanseres i år

MSI opplyser også overfor samme nettsted at Aegis Ti5 kan få en prislapp 4 000 dollar, noe som tilsvarer 35 194 kroner. Det gjenstår bare å se om folk er villige til å betale en slik sum for maskinen, som lanseres i løpet av tredje kvartal i år.

Kilde:
Tom’s Hardware

Annonse


Annonse


Annonse