the-sero-samsung-tv
The Sero kan være en vertikal TV, eller en tradisjonell TV når du ønsker det.

Annonse


Samsung skal selge “The Sero” i Norden, kan roteres for “TikTok-generasjonen”

“The Sero” er ikke et nytt produkt: den roterende TV-en ble introdusert allerede i april 2019, men da veldig eksklusivt i Sør-Korea. Med 4K-oppløsning og egenskaper som Microsofts Surface Hub 2 kan skjermen forvandles fra å være en tradisjonell TV til å være vertikalt oppstilt – og dermed optimalisert for smarttelefon-bruk.

Nå meldes det at The Sero får lansering utenfor Korea, deriblant i Norden.

Samstemt med Galaxy-telefoner

Ifølge Samsung er TV-en myntet på “mobilgenerasjonen” og kan enkelt kobles til gjennom NFC for å speile innhold, måtte det være spill, video eller annet som sosiale medier og lignende.

Såpass samkjørt er den med mobile enheter at dersom du har en Galaxy-smarttelefon så vil The Sero ha orientering tilsvarende den du har på telefonen til ethvert tidspunkt. Om du vil legge opp til kaotiske tilstander så må du altså bla gjennom et bildealbum fullt av biler med ulik orientering.

Annonse


TV-en er et av Samsungs siste tiltak for å appellere til et yngre publikum. The Sero er på 43-tommer og antatt 4K-oppløsning med 60w-høyttalere. Det medfølger en kontroller med mikrofon, og ja – den er Bixby-aktivert.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse