Odyssey G9.
Dette er Odyssey G9.

Annonse


Sjekk dette 49″-MONSTERET fra Samsung

Med bare dager igjen til årets CES-messe i Las Vegas har Samsung kommet messen i forkjøpet og avduket et par nye QLED-baserte spillmonitorer.

Ordet «monster» dukker gjerne opp når man ser på den massive 49-tommeren Odyssey G9. Dette er Samsungs mest kurvede monitor noensinne.

Støtter både FreeSync 2 og G-Sync

Monitoren har en oppløsning på 5120×1440 og en oppdateringsfrekvens på hele 240Hz. Den er HDR1000-sertifisert og har en responstid på 1ms. I tillegg kommer den med støtte for både AMDs FreeSync 2 og Nvidias G-Sync.

Den ekstremt kurvede skjermen er ifølge Samsung den første forbrukerskjermen som har en 1000R-kurvatur. Det betyr at panelet dekker hele synsfeltet ditt.

Annonse


Bakdelen av G9 har også et gigantisk glødende, blått lys. Det gir et futuristisk preg over skjermen, noe som åpenbart er meningen med denne råtassen.

Lanserer også kraftig lillebror

Samsung har også offentliggjort en annen skjermmodell kalt Odyssey G7. Den kan fås i to størrelser, både 32″ og 27″. I liket med G9 har også G7 den samme, ekstreme kurvaturen (1000R).

Den har også samme QLED-teknologi, 240Hz oppdateringsfrekvens, responstid på 1ms, og støtte for FreeSync 2 og G-Sync 2. Imidlertid har G7 en lavere HDR-støtte med sin HDR600-sertifisering.

Men hva med prisen?

Samsung har dessverre ikke sagt et kvekk om prisen på disse, og lanseringsdatoen er også ukjent. Selskapet vil helt sikkert avsløre dette under CES.

Spesfikasjoner

Kilde:
Samsung