Apple-Watch-Series-6

Annonse


Apple Watch Series 6 lanseres i år ifølge rapport, mulig sammen med iPhone 12

Til tross for en komfortabel ledelse i markedsandeler for wearable-segmentet så regner man med at Apple vil styrke sin posisjon ytterligere med en ny smartklokke i året som er.

Endringer i partnerskap og leverandørforbindelser

Vi ser for oss mer radikale endringer med Apple Watch Series 6 enn med Series 5 da Apple introduserte denne for noen måneder tilbake, og ting tyder på det i en ny rapport fra Apple-analytiker Ming-Chi Kuo.

Kuo hevder nemlig i en rapport at selskapet er på vei til å foreta en stor omrokering av leverandørforbindelser og partnere for flere av produktene sine. Spesifikt er det nevnt Apple Watch Series 6 som blir spådd en 2020-lansering og for Apple sin del en overgang fra Quanta Computer til Luxshare som eneleverandør av S-silikonen som blir å finne i klokken.

Forventningene er store til at Apple finner det naturlig å gjøre større oppgraderinger til neste smartklokke enn de gjorde med Series 5, der det i ettertid ble avdekket at de hadde benyttet samme S4-prosessor som i Series 4.

Annonse


Når klokken lanseres er uvisst. Om Apple følger tradisjonen som fra i fjor så blir det en lansering sent i 2020 sammen med nye iPhone 12.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse