bmw-vision-dc-roadster-header

Annonse


Disse blir ikke tilgjengelige med det første, BMW-sjefen sier du må vente fem år

BMW har ikke gjort like mye progresjon innen elektrisitet på motorsykkel-fronten som de har på biler. BMW Motorrads administrerende direktør gir nemlig de håpefulle en klar beskjed: du må nok vente rundt fem år før et av deres konsepter når frem til markedet i form av en produksjonsmodell.

BMW har ingen hast

Denne nyheten kommer til tross for at selskapet hittil har forårsaket en rekke overskrifter der de har helelektriske motorsykler som tilsynelatende er et stykke ut i prosessen med å lanseres. Blant annet så vi midtveis i 2019 Vision DC Roadster i en video, og kort tid etter ble det avdekket et BMW-patent for trådløs lading for nettopp slike sykler.

I et intervju med CycleWorld forteller Markus Schramm at det kan hende vi får en produksjonsmodell av typen over for bykjøring – om fem år. Når det gjelder motorsykler for segmenter tilhørende sport, touring og off-road så er det ifølge Schramm ikke sikkert at vi vil se noe til disse i det hele tatt.

Schramm uttaler i samme intervju at de ser viktigheten av elektriske motorsykler i tiden som kommer, og særlig de som tilrettelegger for kjøring i byer.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse