airpods-pro-apple-sonos

Annonse


Se hva Apple har begynt å selge: AirPods Pro-deksler, Sonos One SL

Apple Store er oppdatert til å omfatte nye produkter der det mest spennende kan være Sonos One SL Wireless Speaker. Også deksler for AirPods Pro er lagt til, slik at du kan beskytte ladeboksen til AirPods Pro som aldri før.

Både Catalyst Waterproof Case og Incase AirPods Pro Case er nå mulig å få tak i. Førstnevnte er som navnet indikerer vanntett og kommer i svart farge for 30 dollar. Incase er laget av selskapets særegne Woolenex-stoff – også denne til 30 dollar.

Også tilbake til Sonos igjen: Apple har tidligere hatt et samarbeid med selskapet, men med noe avtakende aktivitet de siste månedene. Nå tilbyr de på nettsiden sin Sonos One SL som altså har støtte for AirPlay 2. I praksis betyr det at den går godt i lag med HomePod og andre AirPlay 2-aktiverte høyttalere.

Anker med nytt flash-utstyr

Et annet tilbehør du kan få til Apple-produktet ditt, men som ulikt produktene over ikke selges av Apple selv, er et nytt produkt fra Anker som gir deg kraftigere flash enn du har innebygget på telefonen din fra før.

Annonse


The Verge skriver at flash-tilbehøret er utviklet til iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max. Det fungerer naturligvis gjennom Lightning-tilkobling, og lyser fire ganger så sterkt som den du har innebygget i telefonen din, med dobbelt så lang rekkevidde.

Ifølge avisen blir den tilgjengelig neste måned for 50 dollar.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse