samsung-galaxy

Annonse


Samsung kan endre lanseringsmønster – Galaxy Note 10 Lite og S10 Lite forventes lansert under CES 2020

Det ble tidligere i år anslått lanserinstidspunkt for Galaxy S10 Lite og Note 10 Lite i desember, noe som altså har endt opp med å ikke være blitt tilfellet.

Nå er lanseringstidspunktet satt til januar, og en rapport fra Sør-Korea hinter til det samme. Av rapporten går det frem at de to telefonene anses best egnet for avsløring under CES 2020 som altså finner sted i Las Vegas mellom 7. og 10. januar. Lanseringen vil først resultere i et eksklusivt India-salg før telefonen så beveger seg til andre markeder, ifølge den sørkoreanske rapporten.

Slik er de to telefonene spesifikasjonsmessig

En billigere variant av dagens flaggskiptelefoner i både S- og Note-serien har lenge vært ryktet, og det siste håndfaste beviset på dette var da Samsung fikk klarsignal til å lansere to nye telefoner som passer til beskrivelse av de to enhetene som forventes lansert.

Galaxy Note 10 Lite antas å komme med en 6.7-tommers Super AMOLED-skjerm sammen med fjorårets Samsung-utviklede Exynos 9810-brikke under panseret. Batteriet er spesielt imponerende med sine 4500mAh, og prisen er ryktet til å være omkring 650 dollar.

Annonse


Galaxy S10 Lite forventes lansert med mange av de samme egenskapene og spesifikasjonene, men forskjellen kan være at denne får en Snapdragon 855 og en prislapp på 750 dollar i stedet. Begge blir antakelig utstyrt med et tredelt kameraoppsett.

Kilde:
Wccftech

Annonse