Pixel-4-oppdatering-funksjoner
Google lover flere oppdateringer til Pixel 4 med diverse funksjoner i tiden som kommer.

Annonse


Google Pixel 4 får bedre ansiktgjenkjenning i oppdatering med flere nye funksjoner

Google annonserte tidligere i desember at de kommer til å slippe en såkalt “Pixel Feature Drop” fremfor vanlige, tradisjonelle Android-oppdateringer. Dette er den første i rekken av sannsynligvis en del tilsvarende som alle introduserer små, nyttige endringer.

Bedre ansiktgjenkjenning

Oppdateringen er gjort tilgjengelig nå og introduserer først og fremst bedre ansiktgjenkjenning. Teknologien gjør nå rett og slett en bedre jobb ved at den klarer å ta hensyn til endringer dersom du har en drastisk ny sveis på håret eller skjegg.

Du bør være oppmerksom på at Googles oppdatering sørger for at bildene som tas under ansiktgjenkjenningsprosessen når du åpner telefonen din kan benyttes til å lage en forbedret profil av deg slik at du gjenkjennes bedre over tid. Slik data lagres på Titan-brikken i smarttelefonen slik at det aldri kommer på nett.

Også eSIM-støtte er introdusert i oppdateringen, men for amerikanske brukere og spesifikt med T-Mobile som operatør.

Annonse


Pixel 4 får også støtte for GNSS med dobbel frekvens. Det sørger for bedre posisjonsstyring ettersom telefonen etter oppdateringen kan samhandle med to satellitt-signaler samtidig, enten det er GPS eller Galileo-satellitter.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse