cats-endringer-film

Annonse


Første gang det har skjedd: Kinofilmen “Cats” får en oppdatering etter lansering

Det er neppe unormalt at filmer får en og annen endring i det som ender opp med å bli en re-lansering en stund etter at en film er lansert. Universal gjør det nå på en helt ny måte: “Cats” får forbedrede spesialeffekter mens filmen i denne perioden er høyaktuell i kinosaler verden over.

En engangsgreie, eller blir det bransjenormen?

Kildene som har gitt denne informasjonen til Hollywood Reporter kan fortelle at regissøren Tom Hooper ønsker å gjøre noen forbedringer til det som ble en litt forhastet lansering.

Forbedringene vil finne plass i form av en oppdatert utgave av filmen fra en satellitt-server som er gjort tilgjengelig nå. Alternativt vil kinosaler uten tilgang til en slik server få oppdatert versjon på en fysisk lagringsenhet innen jul.

Endringene er nok ikke signifikante i den grad at de sannsynligvis ikke vil gi deg et spesielt annerledes bilde av filmen dersom du har sett den allerede, men det er en noenlunde spesiell beslutning som gir grunn til å mistenke at flere studioer kan lene seg på endringer i ettertid av en lansering i fremtiden.

Annonse


Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse