Taycan_Turbo_S__13_

Annonse


Et av de første Porsche Taycan-eierne bekrefter det vi alle håpet på

De første leveringene av helelektriske Porsche Taycan har funnet sted i USA, noe som betyr at de som var raskest ute nå har fått bilene sine. Den aller første mottakeren sitter igjen med gode inntrykk etter å ha kjørt den, og understreker én ting vi alle har håpet på: EPA-estimatet som er satt, er veldig konservativt.

EPA-rekkevidden er som en påminnelse på 323 kilometer, noe som er forholdsvis lavt for en bil i Taycans priskategori.

Det er Greg Wyler eieren av OneWeb som er førstemann til å ha få bilen i USA etter at han mottok den sist torsdag. Både interiørets kvalitet og egenskapene roses opp i skyene av Wyler, som mener at det uten tvil er den beste bilen han har kjørt.

Wyler skal ha brukt 46 prosent på 188 kilometer, noe som er spesielt interessant ettersom dette er Turbo S-varianten, som ifølge WLTP-opplysninger i Europa er mindre effektiv enn den vanlige Turbo-utgaven.

Annonse


Dersom Wyler hadde kjørt ut batteriet – alle 100 prosentene –ville han ha oppnådd 408 kilometer, gitt at forholdene ellers hadde vært like. Det burde strekke til for de fleste, og det hjelper dessuten at Porsche har lovet muligheten til å lade bilen med 350W-effekt.

Kilde:
Electrek