flickr

Annonse


Flickr-sjefen med desperat rop om hjelp: – Hjelp oss med å holde Flickr-drømmen i live

Fotoselskapet SmugMug har sendt et åpent brev til brukerne av bildedelingsplattformen Flickr, signert av sjefen Don MacAskill.

I brevet antydes det at tjenesten de kjøpte opp av Yahoo for to år siden nesten blør penger, og at den store redningen kan være en større andel av brukerne som betaler for Flickr Pro.

Ønsker betalende brukere

MacAskill ber ikke direkte om donasjoner, men skulle gjerne likt å se et større antall som betaler for Flickr Pro – et abonnement der pengene går til å holde Flickr i live for å lage nye opplevelser for fotografer.

I brevet går det frem at Flickr i sin tid ikke ble kjøpt opp fordi man trodde det skulle være noen pengebinge, og de hadde heller ingen planer om å invadere privatlivet ditt som Facebook for å selge dataen din videre. Flickr kan ifølge MacAskill ikke fortsette aktiviteten under nåværende omstendigheter.

Annonse


Kan lagre 1000 bilder gratis – ikke 1TB

Beslutningen om å skrive direkte til brukerne kommer knapt et år etter at SmugMug trakk tilbake muligheten for brukerne til å lagre 1TB med bilder helt gratis, og i stedet gjorde det slik at man kunne lagre 1000 bilder. Denne endringen var for å stimulere etterspørselen etter Flickr Pro, og for å få flere til å gå vekk fra konkurrenter som Google og Dropbox.

SmugMug kjører en kampanje for å få litt engasjement rundt Pro-abonnementet som for en periode kan anskaffes for rett under fire dollar i måneden.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse