HaloInfinite
Halo Infinite lanseres samtidig med Xbox Series X, altså julen 2020. Spillet kommer også til Xbox One og Windows.

Annonse


Dette er alle spillene som kommer til Xbox – Halo Infinite kommer til Windows og Xbox One også

Microsoft bekrefter at det nye Halo-spillet, Infinite, ikke bare lanseres på den nye Xbox Series X-konsollen, men også til Xbox One og Windows.

Oppdatert,19:35:

Oversatt. Lanseringsinformasjon lagt til.

Halo Infinite til Game Pass

Ikke bare det, men spillet blir endel av Xbox Game Pass så man slipper å punge ut ekstra om man allerede abonnerer på tjenesten.

Annonse


I pressemeldingen lister selskapet opp en rekke titler til Xbox og Windows, ikke bare spillene som er eksklusive til deres plattformer, som Infinite.

Dette kommer i 2020 til Xbox og Windows

“12 MINUTES” (ANNAPURNA INTERACTIVE)

Tilgjengelighet:  Xbox One, Windows 10 PC

2020

“12 Minutes” er en interaktiv thriller i sanntid med et tilgjengelig klikk og dra-grensesnitt. Det som skal være en romantisk aften med kona, blir til et mareritt når en politidetektiv bryter inn i hjemmet ditt, beskylder kona for drap og slår deg i hjel, men så finner du deg selv umiddelbart tilbake til det nøyaktige øyeblikket da du åpnet inngangsdøren. Du står fast i en TWELVE-MINUTT tidssløyfe, dømt til å gjenoppleve den samme terroren igjen og igjen, med mindre du kan finne en måte å bruke kunnskapen om hva som kommer til å endre resultatet og ødelegge loopen.

“Age of Empires III: Definitive Edition” (TANTALUS MEDIA, WORLD’S EDGE)

Tilgjengelighet : Windows 10 PC, Steam, Xbox Game Pass

Juni 2019

Fordyp deg i den prisbelønte strategiopplevelsen med ny 4K Ultra HD-grafikk, nye lyder og mer. Befal mektige europeiske makter som ønsker å utforske nye land i den nye verden, eller hopp østover til Asia og bestem utfallet av maktkamp.

“BATTLETOADS” (RARE, DLALA STUDIOS)

Tilgjengelighet : Xbox One, Xbox Game Pass

Rare og DLaLa Studios bringer den elskede brawleren til Xbox med en unik animasjonsstil, vill sidescrollende handling og teamfokusert gameplay som er perfekt for sofa co-op.

“BLEEDING EDGE” (NINJA THEORY)

Tilgjengelighet: Xbox One, Windows 10 PC, Steam, Xbox Game Pass

Juni 2019

“Bleeding Edge” er en splitter ny 4v4-brawler som kombinerer tredjepersons actionkamp med nett lag-flerspiller. “Bleeding Edge” har en variert liste med en blanding av varierte og nærkampkampstiler samt spill som handler om kombinasjoner, unnviking, timing, fingerferdighet og godt teamarbeid for å sikre gevinsten! “Bleeding Edge” lanseres 24. mars 2020 på Xbox One, Windows 10 PC, Steam og med Xbox Game Pass.

“CROSSFIREX” (SMILEGATE ENTERTAINMENT)

Tilgjengelighet : Xbox One; Xbox Game Pass

“CrossfireX”, som først kommer på Xbox One i 2020 med unikt innhold for Xbox Game pass-medlemmer, er en helt ny, gratis-til-lek-tittel av verdens mest spilte PC-spillfranchise, “Crossfire.” CrossfireX” leverer et bredt utvalg av høykvalitets FPS-opplevelser, med nye flerspillerkart og modus fra utvikleren Smilegate Entertainment, og en helt ny enkeltspillerkampanje utviklet i samarbeid med Remedy Entertainment.

“CUPHEAD: THE DELICIOUS LAST COURSE” (STUDIO MDHR)

Tilgjengelighet: Xbox One, Windows 10 PC, Nintendo Switch

2020

I Cuphead: The Delicious Last Course, Cuphead og Mugman får selskap av Ms. Chalice i et DLC-tilleggseventyr på en helt ny øy! Med nye våpen, nye charms og Ms. Chalices helt nye evner. Bruk en ny rollebesetning av flerfasetterte, skjermfylte sjefer for å hjelpe Chef Saltbaker i Cupheads siste utfordrende oppdrag.

“CYBERPUNK 2077” (CD PROJEKT RED)  

Tilgjengelighet Xbox One, Windows 10 PC, PlayStation 4, Google Stadia, Steam

16. april 2020

“Cyberpunk 2077” er en åpen verden, actioneventyrshistorie satt i Night City, en megalopolis besatt av makt, glamour og kroppsmodifisering. Du spiller som V, en leiesoldatforbryter som går etter et unikt implantat som er nøkkelen til udødelighet. Du kan tilpasse din karakter cyberware, skills og spillestil, og utforske en enorm by der valgene du gjør former historien og verden rundt deg.

“DOOM ETERNAL” (ID SOFTWARE)

Tilgjengelighet Xbox One, Windows 10 PC, PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam

20. mars 2020

Som DOOM Slayer kommer du tilbake og finner at Jorden har lidd en demonisk invasjon. Oppdag Slayer sin opprinnelse og hans oppdrag for å RAZE HELL. Opplev den ultimate kombinasjonen av hastighet og kraft når du kjemper deg over dimensjoner med det neste spranget i løp-fremover, førstepersonskamp.

“DRAKE HOLLOW” (THE MOLASSES FLOOD)

Tilgjengelighet Xbox Game Pass, Xbox One, Windows 10 PC

2020

Utforsk en død verden med vennene dine. Samle forsyninger, slåss mot ville skapninger og bygg landsbyer for å beskytte de lokale uskyldige grønnsaksfolkene kjent som Drakes.

“GEARS TACTICS” (THE COALITION, SPLASH DAMAGE)

Tilgjengelighet : Windows 10 PC, Steam, Xbox Game Pass

28. april 2020

“Gears Tactics” er et fartsfylt, turbasert strategispillet satt 12 år før den første “Gears of War.” Byer på planeten Sera begynner å falle til den uhyrlige trusselen som stiger fra undergrunnen – Locust Horde. Med regjeringen i uorden, dukker en tropp ut som menneskehetens siste håp. Spill som Gabe Diaz, rekrutter, utrust og kommander troppene dine på et desperat oppdrag for å jakte på den nådeløse og mektige lederen for Locust-hæren: Ukkon, den onde hovedhjernen som lager monstre. Mot alle odds og i en kamp for for å overleve, overlist din fiende i en unik brutal, turbasert taktisk kamp. Opplev intensiteten til en av de mest anerkjente videospill-sagaene på en spennende ny måte.

“GROUNDED” (OBSIDIAN ENTERTAINMENT)

Tilgjengelighet : Xbox Game Preview, Xbox Game Pass, Xbox One, Windows 10 PC, Steam Early Access

2020

I “Grounded” blir spillerne krympet til størrelsen som en maur og får i oppgave å overleve i den unike mikroverdenen i en hage. Dette tøffe og farlige landskapet kan navigeres alene eller med opptil tre ekstra spillere i samarbeidende flerspiller, og jobb sammen for å gå videre gjennom historieoppdrag, eller utforske den intrikate detaljerte spillverdenen. Spillerne må samle, lage og bygge baser med hverdagsgjenstander som finnes i hagen, søke etter livreddende ressurser, mens de bor sammen med fredelige og gigantiske fiendtlige insekter – alle kjemper for å overleve. Lansert i Xbox Game Preview med Xbox Game Pass, vil Grounded utvikle seg og endre seg basert på tilbakemeldinger fra samfunnet for å forbedre spilleropplevelsene.

“HALO INFINITE” (343 INDUSTRIES)

Tilgjengelighet : Xbox Series X, Xbox Game Pass, Xbox One, Windows 10 PC

Julen 2020

Master Chief kommer tilbake i 2020 når Halo Infinite slippes globalt med Xbox Series X. Dette neste kapittelet i 343 Industries ‘legendariske Halo-franchise inviterer spillere til å bli med i den ærverdige Master Chief på et helt nytt eventyr når han står overfor nye trusler og får nye allierte på en mystisk Halo-ring. Halo Infinite drives av studioets neste generasjons Slipspace Engine.

“KINGDOM HEARTS III REMIND” (SQUARE ENIX)

Tilgjengelighet Xbox One, PlayStation 4

2019

Fast bestemt på å redde Kairi, reiser Sora til Keyblade Graveyard kort tid før det endelige slaget skal finne sted. Han mangler en kroppslig form, og sporer han hjertene til de syv beskytterne av lys. Gjennom å oppleve sine personlige kamper, er Sora i ferd med å oppdage sannheter som han aldri før har forestilt seg.

“LAST STOP” (VARIABLE STATE)

Tilgjengelighet :  Xbox One

2020

“Last Stop” er et en-spillers tredjepersonseventyr satt i dagens London, hvor du spiller som tre separate figurer hvis verden kolliderer midt i en overnaturlig krise. Last Stop er en antologi som forbinder tre historier i en og som handler om hemmelige liv, båndene som binder dem, og hvordan magi kan finnes i det hverdagslige.

“MARVELS AVENGERS” (SQUARE ENIX)

Tilgjengelighet :  Xbox One, Windows 10 PC, PlayStation 4, Google Stadia

15. mai 2020

“Marvel’s Avengers” begynner på A-Day, der Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow og Thor avduker et høyteknologisk Avengers-hovedkvarter i San Francisco – inkludert avsløringen av sitt eget helikopter, drevet av en eksperimentell energikilde. Feiringen blir dødelig når en katastrofal ulykke resulterer i massiv ødeleggelse. Avengers klandres for tragedien, og Avengers går hver sin vei. Fem år senere, med alle superhelter forbudt og verden i fare, er det eneste håpet å sette sammen Jordens mektigste helter.

“MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR” (ASOBO STUDIO)

Tilgjengelighet : Windows 10 PC, Xbox Game Pass for PC

2020

“Microsoft Flight Simulator” er neste generasjon av en av de mest elskede simuleringsfranchisene og er spesielt designet for flysimfans gjennom fokus på ektheten av flygende og visuelt fantastiske miljøer. Fra lette fly til vidstrakte jetfly, kan spillere lage sin egen flyplan og fly hvor som helst på planeten i svært detaljerte fly. Spillerne kan oppleve en utrolig realistisk verden om dagen eller natten og møte realistiske, utfordrende værforhold.

“MINECRAFT DUNGEONS” (MOJANG)

Tilgjengelighet : Xbox One, Windows 10 PC, Xbox Game Pass, PlayStation 4, Nintendo Switch

2020

“Minecraft Dungeons” er et helt nytt action-eventyrspill satt i Minecraft-universet som lanseres i april 2020. Skapt i den klassiske fangehullsøkerstilen, “Minecraft Dungeons” tar spillere med på en episk søken full av nye karakterer og miljøer å oppdage med enspiller eller i co-op flerspiller for opptil fire spillere – inkludert co-op i sofaen.

“MINECRAFT EARTH” (MOJANG)

Tilgjengelighet : iOS, Android

2019

Oppdag en ny dimensjon av Minecraft når du skaper, utforsker og overlever i den virkelige verden. Bli med i et samfunn av utbyggere og oppdagelsesreisende som spenner planeten, samle ressurser til byggene dine, håndverk i en utvidet virkelighet og plasser dem deretter i livsstørrelse. Du kan til og med slå deg sammen med andre for eventyr! Minecraft Earth-tidlig tilgang fortsetter inn i 2020 og ser mot nye funksjoner og opplevelser i våren.

“ORI AND THE WILL OF THE WISPS” (MOON STUDIOS)

Tilgjengelighet : Xbox One, Windows 10 PC, Steam, Xbox Game Pass

11. februar 2020

Tilgjengelig 11. mars, “Ori and the Wisps” leverer et helt nytt eventyr i en enorm, eksotisk verden hvor du vil møte ruvende fiender og utfordrende gåter på din søken etter å avdekke Ori’s skjebne.

“PSYCHONAUTS 2” (DOUBLE FINE PRODUCTIONS)

Tilgjengelighet : Xbox One, Windows 10 PC, Xbox Game Pass

2020

Razputin Aquato, trent akrobat og mektig ung psykisk, har realisert sin livslange drøm om å melde seg inn i den internasjonale psykiske spionasjeorganisasjonen kjent som Psychonauts! Men disse psykiske superspionene er i trøbbel. Deres leder har ikke vært den samme siden han ble kidnappet, og det som er verre, det er en undercover person som gjemmer seg i hovedkvarteret. Raz må bruke kreftene sine for å stoppe fienden før de utfører sin hemmelige plan – for å bringe den morderiske psykiske skurken, Maligula, tilbake fra de døde!

“RUST” (FACEPUNCH STUDIOS)

Tilgjengelighet :  Xbox One, Windows 10 PC, PlayStation 4, Steam

2013

Det eneste målet i Rust er å overleve. For å gjøre dette må du overvinne mot sult, tørst og kulde. Bygge ild. Bygg et ly. Drep dyr for kjøtt. Beskytt deg mot andre spillere, og drep dem for kjøtt. Opprett allianser med andre spillere og form en by. Gjør hva du trenger for å overleve.

“TELL ME WHY” (DONTNOD ENTERTAINMENT)

Tilgjengelighet : Xbox One, Windows 10 PC, Steam, Xbox Game Pass

Sommeren 2020

“Tell Me Why” er et nytt Xbox Game Studios-eksklusivt spill fra DONTNOD Entertainment, studioet som skapte den elskede og prisbelønte franchisen “Life is Strange.” ”Xbox-spillet bidrar til å skape en inkluderende spillopplevelse. “Tell Me Why” er et enkelt spillers narrativt eventyrspill med en historie som utspiller seg over tre kapitler.

“THE ARTFUL ESCAPE” (BEETHOVEN AND DINOSAUR)

Tilgjengelighet :  Xbox One, Windows 10 PC, Apple Arcade

2019

På tampen av sin første forestilling, sliter Francis Vendetti med arven fra en død folkelegende og de kosmiske vandringene etter hans egen fantasi. Francis, en tenåringsgitar-vidunderbarn, legger ut på en psykedelisk, flerdimensjonal reise for å inspirere artisten i ham.

“VAMPIRE: THE MASQUERADE – BLOODLINES 2” (HARDSUIT LABS)

Tilgjengelighet :  Xbox One, Windows 10 PC, PlayStation 4, Steam

2020

Tilstedeværende i en handling med vampyrterror, tenner din eksistens krigen for Seattles blodhandel. Inngå urolige allianser med skapningene som kontrollerer byen og avdekk den sprikende konspirasjonen som kastet Seattle i en blodig borgerkrig mellom mektige vampyrfraksjoner. Du og dine unike fagområder er et våpen i vårt fremadgående, raskt bevegelige, nærfokuserte kampsystem. Kraften din vil vokse når du går videre, men husk å opprettholde Maskeraden og vokte din menneskelighet … eller møt konsekvensene.

“WASTELAND 3” (DEEP SILVER)

Tilgjengelighet Xbox One, Windows 10 PC, PlayStation 4, Steam

19. mai 2020

“Wasteland 3” er en post-apokalyptisk RPG fra inXile Entertainment med utfordrende taktisk kamp, timer med leting og en dyp, reaktiv historie full av vendinger, drama og brutale etiske beslutninger. Spill i enspiller eller co-op når du tilpasser troppen din med frynsegoder og evner tilpasset din spillestil, og tilpasser kjøretøyet ditt – Kodiak – og gjør det til et herdet krigsdyr. Det er ikke lett å redde Colorado, men Arizona stoler på deg, så … ikke ødelegg dette.

“WEST OF DEAD” (RAW FURY)

Tilgjengelighet :  Xbox Game Pass, Xbox One, Windows 10 PC, PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam

2020

Purgatory, Wyoming, 1888. Et sted med våpenrøyk og mørke, synd og fordømmelse, wendigos og hekser. Trå inn i støvlene til den døde mannen William Mason (Ron Perlman) i dette fartsfylte tvillingstikkskytteren. Gjem deg bak forsvar mens du prøver å overvinne fiendene dine i de ukjente prosedyrenererte jaktmarkene. Det ville vesten har aldri vært så mørkt.

Annonse


Annonse


Annonse