Dragonfly sparksykkel
Denne sparkesykkelen er for folk som vil ha litt ekstra luksus.

Annonse


De vil selge deg «verdens første luksus-hyperscooter» med toppfart på 61 km/t

London-baserte D-Fly Group har avduket en ny elektrisk sparksykkel kalt «Dragonfly».

Det helt spesielle fremkomstmiddelet er ikke noe leketøy. Sparksykkelen, som veier 14,6 kilo, har to motorer som gir en toppfart på 61 kilometer i timen.

Med en ekstra batteripakke skal det være mulig å oppnå en rekkevidde på 45 kilometer.

4K-panel

Scooteren skal også benytte seg av en «Full-Tilt»-teknologi for styringsmekanismen – dette er et tredimensjonalt tilt- og vri-system for styring. På styret finnes det også et 4,5″-panel med 4K-oppløsning. Via dette panelet kan brukeren åpne apper, for eksempel et kart, og få veibeskrivelser.

Annonse


Heller ikke glem at Dragonfly også kommer med et «høykvalitets» lydsystem som lar deg spille musikk mens du er på farten.

45 000 kroner for den rimeligste

Men så var det prisen da. Grunnmodellen, som for øvrig er på tre hjul, koster fra svimlende 5 000 dollar, eller 45 000 kroner. Firehjulsutgaven koster enda mer, nærmere bestemt 6 000 dollar, altså 54 000 kroner. Og siden du kan legge til ekstrautstyr og tilpasse scooteren ytterligere, kan prisen bli betydelig høyere også.

«Dragonfly» kan forhåndsbestilles nå med et depositum på 100 dollar, altså i underkant av tusenlappen. Lanseringsdato er foreløpig ikke kjent.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse