pewdiepietwitter
PewDiePie skjønner hvorfor mange oppfører seg dårlig på Twitter, men har et problem med at slik adferd premieres.

Annonse


PewDiePie har slettet kontoen sin

PewDiePie har slettet Twitter-kontoen sin og forklarer hvorfor i en ny YouTube-video, men det er mer.

Oppdatert, 03:46:

Som korrekt påpekt i kommentarfeltet starter ikke PewDiePie sin YouTube-ferie før neste år.

PewDiePie slettet Twitter-kontoen sin

Dette samtidig som verdens mest kjente YouTube-er varsler at han tar pause fra plattformen han er mest kjent for:

Annonse


– Jeg vet ikke om dere ser det, men jeg er veldig sliten. Tidlig neste år vil jeg være borte en stund. Jeg vil forklare senere, men jeg ville varsle dere på forhånd, sier YouTube-personligheten.

Selv om han varslet dette i helga, og kommer tilbake i løpet av 2020 uansett, klarte han ikke å holde seg unna lenge, og publiserte nok en video for kort tid siden i kveld norsk tid med tittelen “I hate Twitter“:

I klippet forklarer Kjellberg at Twitter er tullete tidsforbruk med alt for mange personer som bruker alt for mye tid på å forklare hvorfor de er moralsk-overlegne og at alt handler om å mene noe og være kritiske og spydige. Og alt premieres.

Gir filosofi-grunnkurs

Men så skifter klippet retning, og i stedet gir svensken en grunnleggende innføring i gresk filosofi og svarer med oldtidens grekere sin hjelp på det evigvarende spørsmålet: hva betyr det å leve et dydig liv og hvordan blir man et lykkelig menneske?

PewDiePies ferskeste klipp avslører en svært positiv ratio for YouTube-eren som egentlig skal være på ferie: 196 000 tomler opp, og 1600 tomler ned på en video sett av over 450 000 personer etter noe over en time etter publisering.

Annonse