Wikimedia Commons
GameStop i Umeå.

Annonse


GameStop bekrefter – ALLE butikker i Norge stenges i 2020

Tidligere i høst ble det kjent at GameStop er nødt til å legge ned 200 butikker. Da artikkelen vår ble publisert var det usikkert hvorvidt butikkene i Norge er blant de som må legges ned.

Men nå bekrefter selskapet at alle GameStop-butikker i Norge vil forsvinne gradvis i 2020.

«GameStop-butikkene vil gjennom 2020 gradvis legges ned i Norge. Datoer for butikknedleggelser vil bli offentliggjort. Tjenester på nett vil forbli tilgjengelige til den siste butikken stenger», skriver GameStop på sine nettsider.

Som en del av denne prosessen gjør GameStop kundene oppmerksomme på følgende:

  • GameStop vil slutte å utstede gavekort, og kunder bes om å bruke eksisterende gavekort så snart som mulig i de åpne butikkene frem til nedleggelse eller på nett.
  • GameStop vil fortsette å utstede innbyttebonus (Trade Credits) på kun utvalgte produkter. Disse vil bli brukt umiddelbart i samme transaksjon som en rabatt på kjøpet ditt. For eksisterende innbyttebonuser, bes du om å bruke disse så snart som mulig i de åpne butikkene frem til nedleggelse eller på nett.
  • GameStop vil slutte å utstede lojalitetskort på nivå 3 (Loyalty Level 3 Cards), og du bes om å bruke eksisterende innbyttebonuser knyttet til lojalitetskort på nivå 3 så snart som mulig i de åpne butikkene frem til nedleggelse eller på nett. Kunder med lojalitetskort på nivå 3 med en gyldighet på seks måneder eller lenger vil gis en rabattkupong på NOK 99 som må brukes i våre butikker innen tre måneder etter utstedelsen.
  • GameStop vil slutte å selge ripebeskyttelse (GameProtection), og du bes om å bruke eksisterende ripebeskyttelser, hvis aktuelt, så snart som mulig i de åpne butikkene frem til nedleggelse. Ødelagte produkter byttes kun til samme produkt.
  • GameStop vil stoppe forhåndssalg (Pre-Sells) på kommende varer, og du bes om å presentere din kvittering i butikk for å få full refusjon på innbetalt depositumsbeløp på forhåndsbestillinger. Dersom innbyttebonus er benyttet som depositumsbeløp i forbindelse med forhåndssalg vil kundene bli tilbudt en rabatt på hele innbytteverdien ved neste kjøp.

Kilde:
GameStop