North smartbrille Focals
North publiserte et «teaser»-bilde av sine kommende Focals 2.0-smarbriller.

Annonse


North lover å produsere «verdens mest avanserte brille»

Smartbrilleprodusenten North annonserte i dag at de avslutter produksjonen av første generasjons Focal-smartbriller.

Focal-brillene ble lansert til forbrukermarkedet i fjor, men nå har North vridd fokuset over til Focals 2.0, neste generasjon av selskapets smartbrille.

North: – Et helt annet nivå

North planlegger å lansere Focals 2.0 i løpet av 2020. Skal vi tro selskapet blir de nye brillene en stor oppgradering sammenlignet med den første modellen. North bruker formuleringer som «på et helt annet nivå» og «de mest avanserte brillene som noen gang har blitt lagd» om nestegenerasjonsproduktet.

Focal North
Slik ser skjermen ut på den første Focal-brillen.

Lover bedre skjerm

Nøyaktig hva North mener med dette sier de lite om i denne omgang. Det vi får vite er at brillene blir både lettere og tynnere enn fjorårets modell. I tillegg skal den innebygde skjermen være av mye høyere kvalitet – North sier at versjon 2.0 får en mye skarpere skjerm, som er ti ganger bedre enn den forrige.

Annonse
Måtte si opp 150 ansatte

Hvor mange eksemplarer North har solgt av den første Focals.-modellen vites ikke. Men det er verdt å merke seg at selskapet reduserte prisen fra 999 dollar til under 600 dollar ganske raskt etter lansering. Tidligere i år ble det samtidig kjent at North måtte kvitte seg med minst 150 ansatte.

Kilde:
VentureBeat

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse