Wunderlist
Wunderlist pensjoneres 6. mai neste år.

Annonse


Microsoft har avslørt datoen for når denne appen skal avlives

Microsoft kjøpte to-do-appen Wunderlist i juni 2015. På det tidspunktet sa Microsoft at de ville implementere mange av Wunderlists funksjoner i sine egne apper og tjenester.

I april 2017 ble det kjent at Microsoft skulle lansere en egen to-do-app kalt Microsoft To-Do. Planen var at denne appen skulle erstatte Wunderlist, men at det ikke ville skje før To-Do var på høyde med Wunderlist når det gjelder funksjonalitet.

Kun «To Do»-appen fra 6. mai 2020

Det tidspunktet nærmer seg, for nå har Microsoft annonsert at Wunderlist slutter å fungere 6. mai 2020. Du vil kunne bruke appen frem til den datoen og du kan også importere listene dine fra Wunderlist til To Do.

Microoft har imidlertid fjernet muligheten til å registrere seg som ny Wunderlist-bruker.

Annonse


Wunderlist-skaperen vil kjøpe tilbake appen

Den originale Wunderlist-skaperen, Christian Reber, uttrykte tidligere i høst et stort ønske om å få lov til å kjøpe tilbake appen fra Microsoft. Det ønsket han å gjøre for å forhindre at tjenesten stenges ned. I september uttalte Reber følgende:

«Fortsatt trist at Microsoft vil stenge ned Wunderlist, selv om folk fortsatt elsker det og bruker det. Jeg er seriøs, Satya Nadella og Marcus Ash, vær så snill og la meg kjøpe det tilbake. Behold teamet og fokuser på Microsoft To Do», skrev Reber på Twitter.

I meldingen hadde han tagget både Microsoft-sjef Satya Nadella og To Do-sjef Marcus Ash.

Senere fulgte han også opp med følgende tweet:

«Jeg vil gjøre en ting klinkende klart: Jeg føler ingenting annet enn takknemlighet for Microsoft og alle som var involvert i Wunderlist-oppkjøpet i 2015. Det ga mening den gangen og det var definitivt det beste som kunne skjedd med oss. Det teamet der er fantastisk og jeg er venn med mange av dem. Jeg er bare trist fordi våre planer med Wunderlist ikke lyktes, men jeg vil ikke rette fingre mot noen. Slike oppkjøp er vanskelig».

Kilde:
TechSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse