doctor-disrespect-twitch-tv-serie
Doktoren i sitt rette element – med to strake seiere i Blockbuster-mesterskapet å vise til.

Annonse


Twitch-superstjernen skal lage egen TV-serie

Den svært populære Twitch-profilen Dr Disrespect har kort tid etter at samarbeidet med The Walking Dead-skaper Robert Kirkman avslørt at han jobber med en egen TV-serie som blir et tillegg til underholdningen han allerede tilbyr på strømmetjenesten Twitch.

Ble bannlyst i sommer

TV-serien vil omhandle Dr Disrespect og bakgrunnen hans, hvordan karakteren ble til og hvordan utviklingen har vært. Dette skjer altså i samarbeid med Kirkman-eide Skybound Entertainment.

Dr Disrespect har etterhvert greid å skape en rekke kontroverser både store og små av natur, mest nylig da han i sommer ble bannlyst fra E3-arrangementet og Twitch for å ha tatt med seg livestreamen – og det inkluderer kamera og alt som er – inn på fellestoalettet.

– Guy er helt spesiell

Skybound-medgrunnlegger David Alpert har fine ting å si om Guy Beahm, mannen bak Dr Disrespect: “Det er utrolig mange talentfulle streamere der ute, men det er noe spesielt med hva Guy har gjort med karakteren sin. Vi tror oppriktig at det er unike omstendigheter rundt ham.”

Annonse


Selv forteller Beahm at han håper prosjektet får ringvirkninger i streamermiljøet på en positiv måte, og at folk i større grad får en bedre holdning til denne formen for underholdning.

Man trenger ikke bekymre seg at arbeidet med serien går utover det vanlige streamingmønsteret hans. Til THR forteller han nemlig at Twitch har vært “svært fleksible”.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse