I am Jesus Christ
Du spiller som Jesus fra førstepersons perspektiv i dette spillet.

Annonse


Er du klar for årets merkeligste spill?

Tror du at du er Jesus? Eller skulle du ønske at hadde vært Jesus?

Da kan spillet «I am Jesus Christ» være noe for deg. Det er et nytt spill som har funnet veien til Steam, under merkelappen «Kommer snart».

Traileren er nok en av de merkeligste som er lansert så langt i år:

Gi blinde synet tilbake og gå på vannet

Utviklerne ser ikke ut til å frykte blasfemi-beskyldninger. For her skal du rett og slett være Jesus, og gjøre som Jesus.

Annonse


I traileren sørger Jesus for å bruke hendene sine for å kurere blinde, fjerne stormer og gå på vannet. Alt skjer via et førstepersons perspektiv.

Er det bare noen som troller med internett? Det nærmer seg tross alt jul, så timingen er i hvert fall upåklagelig.

Men; spillet har altså klart å finne veien helt til Steam. Utviklerne er imidlertid ukjente – SimulaM har ikke lansert noen andre spill, så vidt vi har skjønt. Men utgiveren – PlayWay S.A er derimot en relativt erfaren utgiver – selskapet har både Thief Simulator og House Flipper på CV-en (sistnevnte har vi for øvrig strømmet).

Slik lyder den offisielle beskrivelsen av spillet:

«Bli Jesus Kristus, den mest kjente mannen på Jorda, i dette høyst realistiske simulator-spillet. Få superkrefter, utfør kjente mirakler (som å gjenopplive noen), kurere og brødfø folk. Spillet dekker perioden fra Jesus’ dåp til gjenoppstandelsen. Har du noen gang lurt på hvordan det er å være Ham – en av de mest privilegerte og mektige personene i verden?»

Noen lanseringsdato er foreløpig ikke offentliggjort.

Hva tenker du om dette spillet?

Kilde:
Screenrant

Annonse