Google Glass Explorer Edition
Google har bestemt seg for å kun tilby én oppdatering til for denne Google Glass-varianten.

Annonse


Takk for alt, Google Glass

Google har bestemt seg for å avslutte støtten for Google Glass Explorer Edition. Det skjer i løpet av 2020, men først skal Google lansere én siste oppdatering.

Project Glass ble først annonsert i 2012. Den gang kunne folk forhåndsbestille brillene for 1 500 dollar, i underkant av 14 000 kroner.

Endret fokus mot bedrifter

Som vi alle vet ble ikke Google Glass den suksessen selskapet hadde håpet på. Etter hvert bestemte Google seg for å fokusere mer på bedrifter – resultatet av det fikk vi se i 2017 da selskapet lanserte en Enterprise-utgave av brillene. Enterprise-utgaven skal fortsatt støttes med programvareoppdateringer.

Fra 25. februar mister du muligheten til å logge inn på Explorer Edition-brillene. Når du ikke lenger kan logge inn, vil du trenge den nye programvaren for å fortsatt kunne bruke brillene.

Annonse


Mister funksjonalitet

På en support-side som beskriver den siste oppdateringen, sier Google at brukerne må manuelt laste ned, pakke ut og installere oppdateringen.

MyGlass-appen slutter nå å fungere på både iOS og Android, men brukerne vil fortsatt kunne ta bilder og gjøre videoopptak. Apper som Gmail, YouTube og Hangouts vil imidlertid slutte å fungere.

Kilde:
Android Police

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse