Rocket League
Rocket League fjerner sitt tilfeldige lootboks-system.

Annonse


Se hva de har gjort med Rocket League nå

Den kritiserte og upopulære spillmekanikken «tilfeldige lootbokser» forsvinner fra Rocket League.

Litt mindre tilfeldig

Nyheten bekreftes i et blogginnlegg som beskriver den nye V1.70-oppdateringen. Det Rocket League har gjort er å endre sin tilnærming til kosmetiske objekter – nå skal det tilfeldige aspektet ved mekanikken bort.

«Crates» erstattes nå av Blueprints, noe du får tilgang til etter utvalgte online-kamper. Blueprints viser potensielle objekter du kan få tilgang til hvis du bruker ekte penger.

Saken fortsetter under bildet.

Annonse


Rocket League Blueprints
Rocket League har fått en ny Item Shop.

Når sant skal sies er det fortsatt et tilfeldig aspekt ved denne mekanikken ettersom du ikke har kontroll over hva som blir tilgjengelig i Blueprints-utvalget. Forskjellen er at du kan se gjennom utvalget og bestemme deg på forhånd om du ønsker den kosmetiske tingen eller ikke.

Blueprints-objekter kan også byttes med andre spillere.

Ny butikk

I tillegg kan du bruke «Credits» (som du kjøper for ekte penger) for å skaffe deg nye ting i den nye «Item Shop»-seksjonen. Utvalget i butikken roteres daglig, mens «Featured»-elementer, altså fremhevede elementer, vil være tilgjengelig i 48 timer før de byttes ut. «Daily»-elementer er på sin side tilgjengelig i 24 timer.

Alle «Crates» og «Keys» som spillerne har allerede, vil automatisk bli konvertert til Blueprints. For å se de nye objektene kan du til Item Shop, som er tilgjengelig fra hovedmenyen.

For øvrig er det ikke alle som er fornøyde med oppdateringen:

Kilde:
Rocket League

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse