iphone11
Apples plan er å droppe kabler helt fra og med 2021, i hvert fall i toppmodellen. I 2022 kan det tenkes ingen nye iPhone-modeller leveres med noen som helst kabelstøtte.

Annonse


FEM nye iPhone-modeller neste år – du gjetter ikke hva Apple skal gjøre i 2021!

Ming-Chi Kuo avslører at Apple skal lansere hele fem nye iPhone-modeller neste år, noe som gjør 2020 til Apples største iPhone-år noen sinne, spesielt når man inkluderer 5G.

Og vent til du hører hva de ønsker å gjøre i 2021!

Fem nye iPhones

Du husker kanskje hva vi skrev 2. desember?

“En analytiker spår at Apple kommer til å dele opp sin viktigste lanseringsdag til to dager med to modeller hver gang. Det er JP Morgans analytiker Samik Chatterjee som forventer fire nye modeller neste år.

Annonse


Vi regner med han sikter til iPhone 12, Pro, Pro Max og en 5G-variant som kanskje blir helt spesiell, eventuelt en SE 2 (det gir vel kanskje mer mening at samtlige 12-modeller utstyres med 5G?).”

Nå melder alltid korrekte Ming Chi-Kuo at det skal lanseres fem nye iPhone neste år, og at, ganske riktig: lanseringen deles opp:

  • iPhone SE 2 4,7″ – første halvdel 2020
  • iPhone 5,4″, 2 x 6,1″ (der en av dem er en Pro-modell) og en 6,7″ – andre halvdel 2020

Styrker ryktet om en Max med 6,7 tommer stor skjerm

Det med at det skal lanseres en 6,7 tommer stor “iPhone 12 Pro Max” har vi altså hørt tidligere, og det styrker selvsagt saken at også Kuo melder det samme som Chatterjee.

Samtlige av de fire nye modellene som lanseres i andre halvdel 2020 leveres med OLED-paneler.

SE 2 utstyres ikke med 5G-modem, men det gjør alle de andre OLED iPhone-modellene som lanseres i andre halvdel.

iPhone SE 2 ligner på iPhone 8, får Apple A13-brikken

Den rimeliste av alle de nye iPhone-modellene som lanseres neste år, altså iPhone SE 2, forventes å se ut ligne på en iPhone 8 med rammer og TouchID hjemknapp, men med en langt kjappere A13-brikke og 3GB RAM.

Kun en kameramodul blir å finne på baksiden.

iPhone 2021 helt uten trådet lading

Kuo ser dog enda lenger frem i tid til 2021.

Han tror Apple dette året kommer til å lansere en helt ny og eksklusiv toppmodell som dropper Lightning-kabelen helt, men samtidig ikke implementerer USB C. Det høres ut som en Apple-ting å gjøre.

Siden denne endringen er ganske drastisk, og trolig vil bli ansett som det også i 2021, er det kun den ene toppmodellen som ikke får støtte for noen kabler i det hele tatt.

I 2021 forventer Kuo også at Apple lanserer en iPhone SE 2 Plus med et nytt panel-design og ingen hjemknapp. Forventet skjermstørrelse er 5,5″ eller 6,1″.

Interessant er det også at Kuo ikke tror denne mobilen får FaceID, men at Apple i stedet skal integrere TouchID i påknappen.

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse