Plex strømming
Plex har lansert strømmetjeneste.

Annonse


Plex har lansert gratis strømmetjeneste – du kan prøve den nå

Plex er en populær tjeneste som lar brukere samle og organisere sitt eget medieinnhold. Men nå blir tjenesten mye mer.

Samarbeider med Warner Bros

Nå har Plex blitt en strømmetjeneste også. Takket være avtaler med Warner Bros og flere andre filmstudioer kan Plex nå tilby gratis, reklamebasert strømming av filmer, TV-serier, ekstremsport-filmer, musikkdokumentarer og mer.

Er du Plex-bruker trenger du ikke foreta deg noen ting – det nye biblioteket blir låst opp for deg automatisk som en ny «Free to Watch»-kategori under «Movies & TV».

Saken fortsetter under bildet.

Annonse


Plex
Plex nye strømmetjeneste har et Netflix-aktig design.

Helt gratis

Tjenesten er lansert i over 200 land og er helt gratis for alle som har en gratis Plex-konto. Siden Plex har apper for de fleste plattformer, inkludert smart-TV-er, Apple TV, Amazon Fire TV, Android 10-bokser, iOS og Android – kan innholdet nytes stort sett hvor som helst.

I tillegg til samarbeidet med Warner Bros. har Plex også innhold fra andre studioer, som blant annet Metro Goldwyn Mayer (MGM), Legendary og Lionsgate.

Sjekk «traileren» for den nye tjenesten under:

Noen kjente, andre ukjente

Utvalget i biblioteket er foreløpig noe begrenset, men Plex lover at det skal utvide seg etter hvert.

Noen titler du kanskje har hørt om, og som ligger tilgjengelig nå, er American Ultra, Lord of War, Rain Man, The Terminator, Thelma & Louise og Apocalypse Now.

Plex sørger også for å anbefale deg innhold basert på den eksisterende mediesamling.

Plex: – Kun én tredjedel av reklamen du får på lineær TV

Som nevnt er dette en reklamebasert tjeneste. Men Plex lover å ikke være for aggressive med reklamen. Selskapet hevder at det vil serveres ca én tredjedel av reklamen du vanligvis får gjennom lineær TV. Verdt å merke seg er det også at tilgangen til noe av innholdet vil være geobasert, med andre ord får du ikke nødvendigvis samme innhold i Norge som i USA, for eksempel. Men Plex sier at «majoriteten» av innholdet er tilgjengelig i hele verden.

Selskapet sier også at tjenesten vil levere «mer innhold til flere land enn noen annen gratis strømmetjeneste».

«Plex ble født på grunn av en lidenskap for media og underholdning. Å tilby gratis reklamebasert premium-filmer og TV-serier er bare det nyeste skrittet i vårt oppdrag, som er å samle favorittinnholdet ditt på ett sted», sier Plex-sjef Keith Valory i en uttalelse.

Kilde:
Plex

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse