macbook-pro-13-2019-apple
2019-modellen av MacBook Pro kan finne på å skru seg selv av når den selv føler for.

Annonse


Apple innrømmer feil på denne også: 13-tommeren (2019) kan slå seg av uventet

I går publiserte Apple et støttedokument på nettstedet sitt med en rekke tiltak du må iverksette dersom du opplever at den nye MacBook-en din skrur seg av helt av seg selv, når du ikke forventer det.

Det gjelder for innstegsvarianten av MacBook Pro 13-tommer fra 2019, den med to Thunderbolt 3-innganger, og støttedokumentet gir noen veldig spesifikke trinn du burde gjennomføre for å forhåpentligvis fikse maskinen.

Disse trinnene bør du gjennomføre

Utgangspunktet ditt bør være at du har under 90 prosent strøm igjen – Apple foreslår at du bruker den litt for å komme under dette nivået før du fortsetter med de videre trinnene. Når du har under 90 prosent strøm så må du koble maskinen på strøm, og avslutte alle åpne programmer og applikasjoner.

Deretter klapper du igjen MacBook-en slik at den går i dvalemodus (IKKE skru den av), og lar den lade i minst åtte timer. Når dette steget er gjennomført og du har ladet den i over åtte timer så må du sørge for at du har oppdatert til siste versjon av programvaren.

Annonse


Som en alternativ utvei etter dette bør du ta kontakt med Apple eller levere enheten der du kjøpte den, eventuelt hos en Apple-autorisert forhandler.

Har du opplevd at MacBook Pro-en din slår seg selv av?

Kilde:
MacRumors