iphonetouchid
iPhone 12 kan få FaceID så vel som TouchID neste år eller i 2021.

Annonse


Dette iPhone-ryktet høres rart ut: vender TouchID virkelig tilbake?!

Apples planer er ifølge dette nye ryktet fra Economic Daily News mener at iPhone får fingersensor under panelet i 2020 eller 2021.

Nå er vi ikke helt med…

Visstnok skal panelteknologien leveres av Qualcomm, et selskap Apple nå er venner med igjen etter modem-feiden tidligere i år. Enden på visa ble uansett at Apple kjøpte Intels modem-business for mobiler, og utvikler nå sitt eget modem.

Men tilbake til denne saken: spørsmålet må derfor være om toppmodellene får både TouchID og FaceID (jeg ser på det som lite sannsynlig at de gir opp FaceID – det virker mer troverdig at de baker denne teknologien inn under panelet om noen år), eller om dette som blir å finne i en slags iPhone SE 2 eller uansett på en annen modell enn 12- og 12 Pro-serien.

Får visstnok både FaceID og TouchID

Men så er det trolig mer hold i dette enn jeg personlig skulle tro etter å ha fulgt Apple i mange år, for Ming-Chi Kuo og Bloomberg mener at iPhone neste år, eller i 2021, utstyres med FaceID og fingersensor under panelet.

Qualcomm og GIS skal visstnok samarbeide om produksjonen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse