vemork-modern-warfare-rjukan

Annonse


Kjente du igjen denne bygningen fra Call of Duty: Modern Warfare?

OBS! Denne artikkelen inneholder milde spoilere for historiedelen i Call of Duty: Modern Warfare.

Vi lot oss imponere veldig da vi testet historiedelen i det siste spillet i Call of Duty-serien, der det var rikelig med scener fra realistiske settinger og faktiske begivenheter.

Vemork på Rjukan

Om du som oss har spilt deg gjennom spillets historiedel så har du muligens lagt merke til noe kjent ved et av bygningene i oppdraget der man mot slutten tok på seg oppgaven med å drepe Barkov. Kort tid før rulleteksten dukker opp så sprenges bygningen, som en kan se 25 minutter ut i klippet under.

Det er altså Vemork på Rjukan det er snakk om, kraftverket som under andre verdenskrig ble utsatt for en rekke militære sabotasjeaksjoner. Det er ikke bekreftet offisielt hvorvidt bygningen faktisk representerer Vemork, men det er liten tvil om at Infinity Ward har tatt kraftig inspirasjon.

Kraftstasjonen Vemork på Rjukan (Rimanté Paulaskaité)

Annonse


Annonse


Annonse