applemacbookpro
iPad Pro og MacBook Pro får mini LED-paneler neste år, noe som gjør det mulig å produsere og designe tynnere enheter med bedre batterilevetid.

Annonse


Har avslørt Apples store MacBook- og iPad-planer: minst fire nye produkter på vei

Samtidig som vi hører store nyheter for iPhone med fire nye modeller neste år, og fra og med 2021 en oppdelt lanseringsprosess, så får vi nå informasjon fra troverdige Ming Chi-Kuo i forhold til MacBook- og iPad-vareutvalget som kommer.

Bedre batterilevetid i tynnere MacBook og iPad Pro

Det skal lanseres fire til seks nye produkter med mini LED-paneler i løpet av to til tre år. I tillegg lanseres det en topp-modell i iPad Pro 12,9 med en A14X-brikke – lanseringen av dette nettbrettet ventes i tredje kvartal neste år.

En oppdatert MacBook Pro 16″ lanseres deretter i fjerde kvartal samme år.

Og siden vi ikke fikk servert MacBooks med nye design i år, kanskje er det mini LED Apple har ventet på? I så fall kommer det trolig et helt nytt design på MacBook og/eller MacBook Pro høsten 2020.

Annonse


Så mye bedre blir iPad- og MacBook-skjermene

mini LED-paneler er enda mer strømsnille, gir mulighet til å produsere tynnere enheter, har et bredt fargespekter, høy kontrast, HDR og lokal-dimming. Disse kan heller ikke brenne fast innhold i synsfeltet.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse