call-of-duty-modern-warfare

Annonse


Gjør deg klar til storoppdatering for Modern Warfare – husker du disse klassiske banene?

Infinity Ward er ikke på latsiden når det gjelder å legge til mer innhold i Modern Warfare. Etter tillegget av både nye baner og spillmodus i november er det nå tid for enda en ny oppdatering, og nå er innholdet enda mer imponerende enn forrige gang.

Shipment, Crash og Infected

Oppdateringen markerer starten på den første sesongen for spillet, og vi forventer at Infinity Ward ikke stopper her slik at lekkasjen for noen uker tilbake ender opp med å stemme. Lekkasjen skulle ha det til at det er 38 nye kart på vei til Modern Warfare, der enkelte av disse er gjengivninger av klassiske kart fra Call of Duty-serien – blant annet Rust fra Modern Warfare 2.

For nå dreier det seg om seks nye kart inntil videre. Disse er Crash, Vacant og Shipment (til vanlig multiplayer), Port til Ground War samt Cargo og Atrium til 2v2-modusen.

Bilde

Det kan godt tenkes at Shipment er den beste nyheten for mange der ute, men dersom du spilte modusen Infected på Modern Warfare 3 så er det stor sannsynlighet at tillegget av denne er høydepunktet i oppdateringen.

Annonse


Infected kommer sammen med Reinforce og Gunfight OSP.

I tillegg til fem nye Special Ops-oppdrag så kan du dessuten se frem til de nye våpnene RAM-7 og Holger-26, der de to har likheter med TAR21 og G36.

Sesong én på Call of Duty: Modern Warfare lanseres i morgen, 03. desember, på alle plattformer.

Annonse