wake-island-battlefield

Annonse


Kan bli “Battlefield V” sin store redning – husker du denne banen?

Battlefield-tilhengere har de siste ukene mistenkt at noe stort i Battlefield-sammenheng er på gang. Spesifikt er det prat om at den klassiske fanfavoritten “Wake Island” – en bane som har funnet sin vei til en rekke tidligere Battlefield-spill – skal lanseres på Battlefield V.

Var sist på Battlefield 3

Og nå er det altså bekreftet at ryktene stemmer. På Reddit er det delt et bilde fra det vi antar er nyhetene fra Dice sitt krigsspill, med bilde av den ettertraktede banen og en dato man kan forholde seg til.

Post image

Av bildet går det altså frem at kartet er en slags nytolkning av originale Wake Island som lanseres den 12. desember. Fra tidligere har den eksistert i versjoner med diverse variasjoner: for første gang på Battlefield 1942 og sist i Battlefield 3, da i en mer dyster og krigsherjet tone.

Skal du prøve Wake Island på Battlefield V?

Annonse