Cybertruck
Tesla hanker inn flere titalls reservasjoner hver dag.

Annonse


250 000 har reservert Cybertruck

Cybertruck har fått mellom 30 000 – 50 000 forhåndsbestillinger hver dag siden avdukingen i forrige uke. Nå kan Elon Musk avsløre at 250 000 har reservert den helt spesielle pickup-en.

Les også: Sjelden har uttrykket «elsk det eller hat det» passet bedre

Nyheten formidles selvfølgelig via Twitter, der Musk siden forrige uke har holdt oss oppdatert på hvor mange som har reservert bilen.

Annonse


Mellom lørdag og søndag ble det gjennomført 41 000 reservasjoner, mens mellom søndag og mandag sikret Tesla seg 50 000 reservasjoner.

Kan tangere Model 3

Det ser med andre ord ikke ut til at forhåndsbestillingene flater seg ut med det første. Når det gjelder rekorden for antall bestillinger på én uke, må Cybertruck foreløpig se seg slått av Model 3, men det er slett ikke sikkert at det forblir slik.

Tesla mottok 325 000 reservasjoner av Model 3 i løpet av den første uken for tre år siden. Cybertruck har nå to dager på seg til å gå forbi dette tallet.

Nå skal det også sies at ikke alle reservasjoner ender opp i salg. Noen ordre vil nok kanselleres, noe som også betyr at kundene får depositumet refundert.

Produksjonen av Cybertruck ventes å starte sent i 2021.

Kilde:
Reuters

Annonse