Google Stadia Chromecast Ultra
Noen Stadia-kunder opplever at Chromecast Ultra-enheten tar kvelden under spilling.

Annonse


Stadia-kunder sier Chromecast Ultra overopphetes. Google: – Nei det gjør den ikke

Stadia-lanseringen kunne absolutt vært mindre humpete. Ikke bare sviktet Google kundene fra dag én (flere fikk ikke tilgang), men det har også vært forvirring rundt selskapets lovnad om at alle spill skal strømmes i 4K.

– Var ekstremt varm

I forrige uke skrev om et problem som har rammet flere Stadia-kunder. Den medfølgende Chromecast Ultra-enheten har ved flere tilfeller blitt overopphetet, noe som blant annet førte til at en Destiny 2-spiller ble kastet ut av spillet på verst tenkelige tidspunkt.

– Jeg var i midten av en kamp i Destiny 2 da min Chromecast plutselig døde og jeg mistet internettilgangen. Jeg koblet den fra strømuttaket og oppdaget at den (Chromecast Ultra-enheten) var ekstremt varm. skriver en bruker på Reddit.

Google: – Helt normalt at den blir litt varm

Google har også fått med seg at enkelte klager over varme Chromecast Ultra-enheter under spilling. Men selskapet ser ikke ut til å være særlig bekymret.

Annonse


«Vi vet at alle former for varme kan være bekymringsfullt for en enhet. Men vi kan bekrefte at det er ikke er noe termisk overopphetingsproblem med Chromecast Ultra. Under normal bruk (f. eks når du ser katte-videoer på YouTube), kan overflaten av enheten være litt varm når du tar på den, men dette fungerer slik det er tenkt å gjøre», skriver en Google-representant i en tråd på Reddit.

«Vi har ikke sett noen varmeproblemer»

Google hevder de ikke har opplevd noe varmeproblem under det selskapet sier er «omfattende testing» av Stadia.

«Teamet har gjort omfattende tester av maskinvaren, tjenester og spill. Dette inkluderer tester av lange spillsekvenser med Stadia. Vi har ikke sett noen varmeproblemer» skriver Google i Reddit-tråden.

Kilde:
PCGamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse