justiceonline
#denfølelsen når man bruker over 10 millioner kroner på en MMO-karakter bare for å oppdage at eks-kompisen som lånte den prøver å selge den tilbake til deg for 500 000 kroner.

Annonse


Brukte 13 millioner kroner på digital spill-karakter…

Om du var usikker på om MMORPG er populært i Kina, bør du nok ikke lure mer.

For mye penger

For en mann brukte 1,4 millioner dollar, eller 13 millioner kroner om du vil, på en Justice Online-spillkarakter bare for å senere finne ut at kompisen solgte nevnte digitale karakter for kun 5000 kroner. Snakk om økonomisk hodepine.

Saken ble rettssak. Mannen saksøkte nemlig spilleselskapet NetEase og sin tidligere venn.

Det hører nemlig til historien at den rike mannens kompis kun skulle låne karakteren, men så prøvde han jaggu å selge den digitale “kunsten” tilbake til den rettmessige eieren for 505 000 kroner på NetEase sin markedsplass, men det var her han visstnok tastet feil så beløpet ble 5000 kroner i stedet.

Dårlig unnskyldning, heldig slutt

Det verste er kanskje unnskyldningen til den frekke kompisen som påstår at han tastet feil beløp etter å ha spilt for mye dataspill og derfor var sliten. Merkverdig at trøtthet også medfører at man prøver å selge tilbake innhold man selv ikke eier.

Det hele endte bra for den opprinnelige eieren da han fikk tilbake de 13 millioner kronene, men med et liten hake: han måtte samtidig betale 120 000 kroner til personen som prøvde å handle karakteren fra NetEase-markedsplassen.

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse