tesla-cybertruck-farge
Teslas nye Gigafactory i USA får som hovedoppgave å produsere Cybertruck.

Annonse


Kan denne fargen endre meningen din om Tesla Cybertruck?

Folk har delte meninger om Teslas nye bil som faktisk endte opp med å hete Cybertruck. Det ble en noe fiaskopreget annonsering da Musk på scenen skulle demonstrere nesten-uknuselige vinduer, men så bra gikk det ikke – og Tesla-sjefen innrømmet at det er forbedringer som må gjøres.

– Klart det

Noe enkelte har lurt på er det med fargevalg. På scenen og i pressebilder har man utelukkende sett kjøretøyet i en sølvfarge, så det er gode nyheter å melde fra Twitter når Elon Musk svarer på de mange spørsmålene som stadig tikker inn til kontoen hans.

På mikrobloggingtjenesten har medieprofilen SuperSaf spurt Elon Musk om det finnes noen sjanse for å få Cybertruck i en matte sort farge, sammen med et redigert bilde av nettopp en matte sort Cybertruck:

Svaret fra Tesla-sjefen er meget kort, men enkelt: Klart det.

Først i 2021 begynner Tesla å levere Cybertruck til kundene, som det for øvrig er svært mange av allerede. I dag kunne vi skrive at 146 000 personer har forhåndsbestilt bilen, noe som i praksis betyr at de er potensielle kunder ettersom Tesla kun krever 1000 kroner i depositum, som du kan kreve tilbake når du angrer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse