the-banker-apple-tv

Annonse


Apple avlyser “The Banker”-premiere med Samuel L. Jackson etter bekymringer

Premierevisningen av Apple TV-originalen “The Banker” med Samuel Jackson i hovedrollen er avlyst inntil videre etter “noen bekymringer”. Filmen var ment for premiere under American Film Institutes årlige AFI Fest i Los Angeles, men nå er det uvisst når den faktisk vil finne sted.

Utsatt i siste liten

Etter planen skulle originalfilmen ha premiere under morgendagens festival hvorpå neste steg ville vært kinovisninger og etterhvert tilgjengelighet på Apple TV+. I en uttalelse kommer det frem at Apple i samråd med filmskaperne har valgt å utsette filmen etter at de ble oppmerksom på noe som åpenbart byr på trøbbel av noe slags.

American Film Institute skal dessuten ha fått beskjed om tilbaketrekkingen så sent som i dag, noe som tyder på at Apple har tatt beslutningen i siste liten.

Baseres på sann historie

The Banker er basert på en sann historie som sentrerer seg rundt forretningsmennene Bernard Garrett og Joe Morris. De to legger en risikabel plan for å utfordre det tidligere etablerte rasesynet på 1960-tallet ved å hjelpe andre Afrikansk-amerikanere med å følge den amerikanske drømmen.

Det er i utgangspunktet ventet at filmen vil motta gjeve priser – delvis basert på den skulle vises som festivalens siste innslag.

Kilde:
9To5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse