itunes-media-apps-windows

Annonse


Nye Apple-applikasjoner på vei til Windows, blant annet iTunes-arvtager

Tidligere i år ble iTunes på Mac skrotet og innholdet ble løst i tre kategorier i Podcasts, Music og Apple TV. Den gang fortalte selskapet at Windows-brukere ikke burde bekymre seg for å miste iTunes, som ifølge Apple var på Windows for å bli. Nå tyder en jobbannonse på at Apple har gjort endringer i planene.

Beveger seg utenfor Apple-eksklusivitet

Det er heller ikke mange tiltak fra Apple for å skjule planene. På LinkedIn har de lagt ut en annonse der de er på utkikk etter en programvareutvikler som ønsker å være med på å “bygge nestegenerasjons media-applikasjoner på Windows”. Interessant nok etterspør Apple UWP-erfaring i stillingsannonsen, slik at man ikke skal se bort fra integrasjon med Xbox One.

Av beskrivelsen går det frem at de er ute etter noen som er glad i musikk og har en lidenskap for programmering og kodeskriving. Potensielle søkere får muligheten til å bli en del av Media Apps-teamet innad Apple.

Den siste tiden har Apple gjort det klart at de ønsker å tilby tjenester utenfor sine produkter også, med et eksempel gitt i Apple TV+ som nå er tilgjengelig på Samsung Smart-TV-er, Roku- og Fire-enheter.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse