star-wars-samsung-galaxy-note-10

Annonse


Norge er blant få land som får Galaxy Note 10 Plus i denne spesialutgaven

Om kun noen få uker er den siste biten av den nyeste Star Wars-trilogien på kinoer verden rundt, og i den forbindelse har Samsung hoppet på toget for å lage en spesialutgave av sin toppmodell, Galaxy Note 10+.

Kommer med matchende Galaxy Buds

Flaggskiptelefonen blir mulig å kjøpe i desember og kommer altså i en spesialutgave med Star Wars: The Rise of Skywalker-tema. Dette innebærer spesielle kosmetiske effekter på selve telefonen så vel som i programvaren.

Som du ser så er det en helt spesiell Galaxy Note 10+: pennen er rød, og mobiltelefonen er svart med røde detaljer rundt kamerautsnittet og har Star Wars-logo. Innmaten er den samme som den originale Note 10+ vi testet tidligere i år og som vi var svært fornøyde med.

Med i den store pakken kommer et matchende deksel der Kylo Ren er avbildet, og Galaxy Buds i en helt særegen fargekombinasjon som også svarer til temaet med svart og rød farge.

Annonse


Lanseres i desember

Samsung Galaxy Note 10+ i Star Wars-edition lanseres i butikkene den 13. september i et begrenset antall. Mobiltelefonen havner også i norske butikker, og prisen er på 1299 amerikanske dollar, noe som kan tilsvare omkring 12000 eller 13000 norske kroner.

Er Samsung Galaxy Note 10+ i Star Wars-utgave noe for deg?

Kilde:
9To5Google

Annonse