Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Sonys patent viser små designendringer, men man trenger vel ikke fikse noe som fungerer? (Ill.: Sony)

Lekket PlayStation 5-kontroller ser så kjedelig ut at vi tror den er ekte

Innebygget mikrofon nesten bekreftet.

Et helt ferskt patent har blitt signert av Sony Interactive Entertainment i Japan, og illustrasjonene viser den nye kontrolleren som skal gå med PlayStation 5, DualShock 5.

Lite endret fra DualShock 4

Kontrolleren er kjedelig om du ser den i sammenheng med DualShock 4, dagens kontroller som følger med PS4. Ikke at disse var noe kjedelige i seg selv, men Sony byr ikke på særlig store endringer i design og fysiske egenskaper.

Merkverdige endringer ser ut til å være fjerning av lysbaren på baksiden, større L2- og R2-knapper og litt annerledes utforming på analogstikker. Det som også er lagt til er antakeligvis en innebygget mikrofon rett under PlayStation-knappen, i tillegg til en oppgradert styreflate.

Haptisk respons

Da Sony bekreftet lanseringtidspunkt og navn på den kommende nestegenerasjonskonsollen i oktober så ble det også gjort rede for at selskapet går over fra «Rumble»-teknologi til haptisk respons.

«Med haptiske tilbakemeldinger føler du flere typer tilbakemeldinger, så når du krasjer inn i veggen med en racerbil føles det annerledes ut enn å gjøre en takling på fotballbanen» skrev selskapet den tiden.

Kilde:
Wccftech

Annonse
Stikkord: playstation, playstation 5, sony