destiny-2-google-stadia-4k-1080p

Annonse


Google med 4K-oppklaring ved lansering av Stadia: Destiny 2 kjører opprinnelig i 1080p

Google Stadia har lansert i dag, og vi håper du har tatt deg tiden til å lese våre førsteinntrykk av strømmetjenesten, som vi hittil har gode inntrykk av. Vi påpekte at det særlig i Destiny 2 – headliner-spillet til Stadia – var mangel på teksturer og detaljer, uskarpt og litt kornete i bildet.

Medium-innstillinger

Selskapet lover 4K-spilling i 60 bilder i sekundet gitt at man har god nok forbindelse som av Google kartlegges til å være rundt 35 Mbps og oppover, men nå bekrefter de i en uttalelse at det ved strømming i 4K egentlig er 1080p opprinnelig som oppskaleres og tilvirkes med en “rekke teknikker for å øke den overordnede effektkvaliteten.”

Ikke ekte 4K på Destiny med Stadia altså, men i tillegg til dette så skal visstnok grafikken tilsvare medium-innstillinger, ifølge Wccftech. Går du fra spillet på Xbox One X så er dette en nedgradering.

Eurogamer har undersøkt Red Dead Redemption 2 nærmere på Stadia, der de har konkludert med at spillet vises i 1440p og med 30 bilder i sekundet. Grafikkinnstillingene skal tilsvarende omtrentlig det samme som på Xbox One X.

Kilde:
Wccftech