Karl Pilkington Facebook
Karl Pilkington delte en piratutgave av sin egen TV-serie.

Annonse


Vi lurer på hva TV-kanalen mener om dette

Sesong 2 av sitcom-serien «Sick of It» skal om kort tid sendes på den britiske TV-kanalen Sky One.

I den forbindelse har manusforfatter og skuespiller Karl Pilkington delt en episode av den første sesongen med sine over 1,5 millioner Facebook-følgere.

«For alle som ikke har sett det: her er episode»

Men det er et problem. For serien sendes nemlig ikke gratis noe sted, man må betale for å strømme «Sick of It». De stoppet imidlertid ikke Pilkington fra å dele en piratkopiert utgave av episoden, hentet fra Vimeo.

«For alle som ikke har sett det ennå; her er en episode. Sesong 2 kommer snart», skrev Pilkington på Facebook. Innlegget ser nå ut til å være slettet.

Annonse


Saken fortsetter under bildet.

Ingen glipp

Videoen er hentet fra Vimeo, men stammer egentlig fra en piratgruppe. Det gikk ikke upåaktet hen hos observante fans. Både på Facebook og Reddit påpeker flere at episoden er en piratkopiert episode.

Mange sier at dette er PR-stunt. Hva som er fasiten her vet vi ikke, men faktum er at den kjente TV-personligheten har delt denne episoden en rekke ganger med sine følgere. Det er altså ikke snakk om et enkeltstående tilfelle.

I skrivende stund er den piratkopierte episoden fortsatt tilgjengelig på Vimeo. Nå gjenstår det å se om Sky foretar seg noe, altså fjerner episoden. For når alt kommer til alt er Pilkington per definisjon en pirat.

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse