Elon Musk tesla
Elon Musk sier velkommen til Ford.

Annonse


Elon Musk ønsker Ford velkommen: – Gratulerer, dette er fremtiden

I går ble Ford Mustang Mach-E avduket for offentligheten. Med lanseringen av SUV-en får Tesla og Elon Musk en ny konkurrent.

Og Musk er tilsynelatende positiv til nettopp det.

– Gratulerer med Mach-E! Bærekraftige/elektriske biler er fremtiden. Spent på å se denne annonseringen fra Ford fordi det vil oppmuntre andre bilprodusenter til å gå for elektrisitet, skriver Musk på Twitter.

Annonse


Konkurrenter

Fords nye Mustang ser ut til å være et forsøk på å ta opp kampen mot Tesla, ettersom den er en direkte Model Y-konkurrent.

– Takk, Elon. Vi kunne ikke vært mer enig. Ser deg ved ladestasjonen, skriver Ford i et svar sendt til Elon Musk.

Tesla har allerede en SUV med sin Model X, men Model Y legger seg i en mye mer attraktiv prisklasse for de fleste og vil derfor konkurrere mot Mustang Mach-E.

Musk-tweeten kommer bare noen dager før Tesla skal sin elektriske pickup, foreløpig kjent under navnet «Cybertruck». Avdukingen finner sted torsdag i Los Angeles.

Synes det har tatt for lang tid

Mange vil kanskje være overrasket over Musks tilsynelatende positive innstilling til Fords satsing på elektriske biler. Da er det viktig å huske på at Musk, i mange år, har vært klar på at ambisjonen hans er å inspirere andre bilprodusenter til å kvitte seg med tradisjonelle, drivstoffdrevne motorer. Tesla-sjefen har tidligere uttrykt frustrasjon over at denne overgangen har tatt for lang tid.

Kilde:
CNN

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse