appleios
Apple har invitert utvalgt presse for å snakke om de aller beste spillene og appene på App Store. Det ventes ikke ny maskinvare.

Annonse


Apple ønsket å holde dette hemmelig: pressekonferanse 2. desember

Apple skal under et event 2. desember i New York snakke om sine favoritt-apper og spill.

Oppdatert, 23:23:

Dette kom vi ikke på med en gang:

kanskje kommer det en ny Apple TV? Apple Arcade er jo støttet. Sist gang Apple oppdaterte strømmeboksen til TV-en med femte generasjon var i september 2017.

Trolig utstyres nye Apple TV (måtte den komme med en oppdatert fjernkontroll) med A13 Bionic som er å finne i iPhone 11-serien, da det er så lenge mellom hver gang selskapet oppdaterer.

Også, dette:

Dette kom uventet på, men ikke forvent noe spennende

Dette er uvanlig fordi Apple tidligere har nøyd seg med å sende en pressemelding, mens de i år altså har lyst å snakke opp app- og spill-utvalget i person – ikke så rart kanskje, all den tid Apple Arcade har vært ute noen måneder. Kanskje kommer de til å avsløre et app-abonnement også? Det tilbyr jo Google:

Forvent ikke ny maskinvare

Dette fordi det nylig har blitt rapportert fra sikre kilder at iPad Pro 4 (med 3D-sensor for avansert AR-spilling) ikke kommer før første halvdel neste år, og det at selskapet har oppgradert samtlige av sine produktserier i år (iMac ble sist oppdatert mars i år, men det er et produkt som ikke passer inn på et event som dette).

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse