halo-reach

Annonse


Ny informasjon om Halo Reach: – Kan lanseres på Xbox One i dag, på PC den 3. desember

En lekkasje tyder på at Halo Reach lanseres på Xbox One som del av Halo: The Master Chief Collection allerede i dag, etter Microsofts X019-arrangement.

Meldes kanskje under dagens arrangement

For noen dager siden omtalte vi Microsofts engasjement rundt Xbox-festen, når de skrev på Twitter at den blir “en for historiebøkene” – da er det vel ikke utenkelig med en Halo-overraskelse helt på tampen?

Det er uansett nettstedet TrueAchievements som melder at Microsoft Store-nettsiden har referert som dagen i dag som endelig lanserinsdato på Xbox One, mens PC-versjonen er listet opp for lansering den 3. desember.

Er maskinen din kraftig nok?

Ved annonseringen i 2018 meldte 343 Industries og Microsoft at Halo-samlingen vil lanseres på PC i 2019 i en gradvis lansering av de forskjellige spillene der Halo: Reach er først i rekken. Det har vært flere testperioder på PC den siste tiden, med utvidelse til 18. november i siste runde.

Annonse
Her kan du se om maskinen din er kraftig nok til å kjøre spillet – vi har kommentert at du ikke trenger all verdens maskinkraft for å oppleve det i ganske høy og stabil FPS.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse